ၾကက္သြန္နီ ဥႀကီးေျခာက္လံုး ငရုပ္ပြ အစိမ္းႏွစ္ေတာင့္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ေျခာက္လံုး
တရုတ္နံနံ တစ္စည္း
ေဂၚဖီတစ္ထုတ္
အေပၚကအသီးအရြက္ေတြကို အေနေတာ္တံုးၿပီးအိုးထဲေရျမဳတ္ေအာင္ထည့္ အဖံုးဖံုးၿပီး
ပြက္ပြက္ဆူ အေနအထားမွာ ၁၀မိနစ္ထား ေနာက္မွ မီးကို ေလ်ာ့ၿပီး အသီး အရြက္ နူးတဲ့အထိိ
ခ်က္ရပါမယ္ အနံ႕အရသာ ရွိေစဖို႔ဆား ငရုပ္ေကာင္း ဟင္းခတ္ အေမႊးအႀကိဳင္ေတြ ထည့္ႏိုင္ပါတယ္
ထို ဟင္းရည္ကို ၇ ရက္ေသာက္ၿပီးပါက သိသိသာသာ ပိန္သြားမည္ျဖစ္ပါတယ္
This comment has been removed by the author.
ReplyDelete